X

Monitoimilaite – toimiston sydän

Kauas on tultu niistä ajoista, kun kopiokone tosiaan oli pelkkä kopiokone. Nykyään monitoimilaite toimii yksinään toimiston tiedonhallinnan keskuksena. Työpaikoilla onkin syytä tarkistaa, hyödynnetäänkö monitoimilaitteen koko potentiaali. 

Jokaisessa toimistossa tarvitaan tulostusväline. Monitoimilaite on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä työkalu tulostamiseen. Monitoimilaitteen ansiosta materiaalien monenlainen käsittely on turvallista ja jouhevaa ja myös tiedonhallinta on sujuvaa.

"Monitoimilaite riittää yksinään osaston tai pienen yrityksen tiedonhallintavälineeksi."Advanced-monitoimilaite

Sampo Mäkelä, R-Office

Hyödynnetäänkö monitoimilaitteen lukuisia ominaisuuksia?

Monitoimilaitteen voi yhdistää pilvipalveluihin, minkä ansiosta materiaalien arkistointi ja hallinta on sujuvaa, sillä datan voi siirtää jo skannauksen yhteydessä haluttuun kansioon. Skannauksen yhteydessä kannattaa hyödyntää myös indeksointia, koska toiminnon myötä oikean tiedoston löytäminen jälkeenpäin on aiempaa helpompaa ja nopeampaa.

Monitoimilaitteen ja pilvipalveluiden yhteistoiminta mahdollistaa myös tehokkaan etätyöskentelyn, sillä materiaalien näppärän siirtämisen ansiosta myös töiden siirtäminen on vaivatonta. Töitä voi tehdä missä tahansa, koska skannaustoimintoa hyödyntämällä data on helposti arkistoitavissa ja siten käytettävissä paikasta riippumatta. 

Toimistoilla ja työpaikoilla tulostetaan usein luottamuksellista ja salaista tietoa. Turvatulostamisen ansiosta ei tarvitse olla huolissaan siitä, päätyykö materiaali vääriin käsiin. Ominaisuuden myötä vain salasanan tai tunnistusvälineen omistava henkilö pääsee tiedostoihin käsiksi. Turvatulostaminen on ratkaisu, jonka ansiosta turvatoimenpiteet ja tietoturvan takaaminen eivät aiheuta enää ylimääräistä päänvaivaa tulostaessa. Kyseinen toiminto myös vähentää turhia vahinkotulosteita, koska tulostajan käytettävissä on vain hänen omat materiaalinsa – myös luonto kiittää.

Keskitettyä tehokkuutta

Monitoimilaitteiden perimmäinen tarkoitus on työn tehostaminen ja sen myötä ajan säästäminen. Laitteen toimintojen avulla asiakirjojen käsitteleminen on tehokasta ja turvallista ja juuri siksi monitoimilaite on jokaisen toimiston sydän. 

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean monitoimilaitteen tarpeisiisi. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä