X

Infonäyttöjärjestelmä on moderni ratkaisu sisäiseen viestintään

Sisäinen viestintä on yksi yritysmaailman tärkeimpiä ja samalla vaikeimpia osa-alueita.  Tiedonkulku on vain harvoin riittävän laajaa ja tehokasta. Henkilöstö ei tiedä tarpeeksi organisaation luvuista, toimintatavoista ja tulevista muutoksista, strategioiden jalkauttaminen on haastavaa ja viestintä takkuilee. Infonäyttöjärjestelmät tarjoavat modernin ja helpon ratkaisun sisäisen viestinnän ongelmiin.

Liian usein tärkeät tiedot eivät saavuta henkilöstöä. Toimiston pöydän nurkassa oleva tiedote jää helposti lukematta ja sähköpostit hukkuvat. Toisinaan siitä huolimatta, että tieto on saavuttanut kohderyhmänsä, unohtuvat monet tärkeät seikat jo pian tekstin lukemisen jälkeen. Informaatiokatkokset työpaikoilla aiheuttavat kitkaa ja heikentävät työn tehokkuutta.

Tieto on nykyään ratkaisevan tärkeässä roolissa organisaation onnistumisessa. Siksi sisäiseen tiedonjakamiseen pitäisi panostaa monessa organisaatiossa huomattavasti enemmän.

Sampo Mäkelä, R-Office

viestinta_infonaytot_sininen_webInfonäyttöjärjestelmät ovat työkaluja, joiden avulla tärkeä informaatio on esillä juuri niin kauan, kuin on tarve. Järjestelmän ansiosta viestit eivät huku informaatiotulvaan, sillä näkyvällä paikalla sijaitsevaa taulua vilkaistaan lukuisia kertoja päivässä, jolloin sisäinen viestintä on osa päivittäistä tekemistä ja lukija miettii asiaa useammankin kerran. Näyttöjen ansiosta tietoa ei myöskään tarvitse kaivella kansioista tai sähköpostin syövereistä, vaan tärkeät informaatiot näkyvät heti, kun katse suunnataan oikeaan paikkaan.

Tieto lisää tulosta

Infonäyttöjärjestelmien avulla saadaan tehokkaasti jalkautettua strategia ja tiedotettua organisaation HR-toimenpiteistä, markkinointisuunnitelmista ja myyntiluvuista. Tiedot voivat olla ratkaisevassa roolissa organisaation toiminnan ja onnistumisien kannalta. Kun henkilöstö saavuttaa tärkeät viestit ja vielä useaan kertaan, näkyy tietämys myös työntekijöiden toiminnassa.

Kustomoidut ratkaisut

Organisaation tarpeesta riippuen näyttöjä voidaan hyödyntää esimerkiksi taukotiloissa, auloissa tai toimistotiloissa – tai vaikka jokaisessa näistä yhtä aikaa. Järjestelmää ohjataan ja käytetään pilvipalvelujen kautta, joten näytöllä näkyvää sisältöä on mahdollista muokata nopeasti miltä tahansa laitteelta ja järjestelmään on mahdollista rakentaa integraatioita esimerkiksi verkkosivuille, sosiaalisen median kanaviin tai Outlook-kalenteriin.  Infonäyttöjärjestelmien määrää ja sisältöjä muokkaamalla ne muuntautuvat monenlaiselle työpaikalle ja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Olisko infonäyttö ratkaisu tukemaan teidän yrityksenne sisäistä viestintää? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä