X

Tietokoneen suojaaminen hakkereilta ei riitä – heikoin lenkki voi löytyä muualta

elokuuta 13, 2021

Oletko sinä huolissasi, että yritykseesi kohdistuu tietomurto? Jos vastasit kyllä, et ole tuskasi kanssa yksin – uutisista saa jatkuvasti lukea,..

Toimiston tulostinhankinnat - mitä pitää ottaa huomioon?

toukokuuta 24, 2021

Kun etsit yrityksellesi sopivaa tulostusjärjestelmää, tarjolla on lukematon määrä erilaisia vaihtoehtoja, mutta vähän puolueettomia neuvoja mikä..

Mustesuihku, geeli, laser vai LED - miten valita oikea tulostin oikeaan tehtävään?

huhtikuuta 24, 2021

Markkinoilla on useita erilaisia tekniikoita tulostamiseen ja riippuu tulostimen käyttötarkoituksesta, mikä niistä on sopivin ja kustannustehokkain...

5 yleistä mielikuvaa hallinnoiduista asiakirjapalveluista - ja miksi ne eivät pidä paikkaansa

huhtikuuta 21, 2021

Managed Document Services (MDS), tai Managed Print Services (MPS), eli hallinnoidut asiakirjapalvelut nousevat usein puheenaiheeksi, kun..

Mitä tiedonhallinnalla tarkoitetaan ja miksi se on yksi liiketoiminnan kulmakivistä

joulukuuta 2, 2020

Ei ole tavatonta, että yrityksen tieto on hajallaan eri verkkolevyillä, omilla työasemilla, sähköpostissa, järjestelmissä ja jopa paperitulosteina...

Kontaktiton turvatulostus taistelussa koronaa vastaan

marraskuuta 21, 2020

Lehdissä on viime aikoina kirjoiteltu paljon siitä, kuinka koronatartuntojen määrä työpaikoilla on lisääntynyt. Tehokkaimmin tämä estettäisiin ..

Työpäiväkokemus etätyössä

lokakuuta 29, 2020

VIERASKYNÄSTÄ: Hiljattain jälleen voimaan tullut yleinen etätyösuositus asettaa meidät jälleen hankalan paikan eteen. Vai asettaako? Joillekuille nyt..

Investoimme asiakkaan palvelukokemukseen koronavuodesta huolimatta

syyskuuta 25, 2020

Uutiset täyttyvät uusista koronasta johtuvista lomauttamisista ja irtisanomisista. Leikkaukset vaikuttavat väistämättä näiden yritysten palvelun..

Infonäyttöjärjestelmä on moderni ratkaisu sisäiseen viestintään

helmikuuta 3, 2020

Sisäinen viestintä on yksi yritysmaailman tärkeimpiä ja samalla vaikeimpia osa-alueita. Tiedonkulku on vain harvoin riittävän laajaa ja tehokasta...

Kyberturvallisuus on kriittinen osa liiketoimintaa

tammikuuta 1, 2020

Kyberturvallisuuden merkitys on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana. Palveluita digitalisoidaan, tuotantotavat muuttuvat ja niitä..